IN-TERIA
IN-TERIA

Gandy & Roberts

WORK

NEW FORMULA.

Location | Hobart
Client | Gandy & Roberts Pty Ltd
Photography | Jonathan Wherrett

To cater for an increased number of staff, and to reflect a new era of leadership for the company, the refurbishment of an 1850’s heritage-listed Victorian Regency cottage, and a 1980’s rear addition (extended in 2008), was required. The project brief stipulated a professional, comfortable and efficient working environment. The reception rooms, administration and staff amenities are housed within the cottage whilst the general office spans across two levels of the building extension to the rear of the site. Feature materials have been utilised which have a connection to engineering, such as formply, aluminium, mild steel sheet and structural sections.  

Interia Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & RobertsInteria Gandy & Roberts



Older Post Newer Post